Qui som

Troquel Gràfic va ser fundada l'any 1984 pel Sr. Alejandro Luque Jiménez i Ángeles Mesa Medina com una empresa familiar.

Les nostres primeres passes van tenir lloc a un local de 80 metres quadrats situat al C/ Madrazo, 28 de Sabadell. Llavors disposàvem de 2 minerves manuals i moltes idees emprenedores, que es van veure reflexades en un bon servei al client del que encara avui ens sentim orgullosos.

Al 1988 Troquel Gràfic, amb una plantilla de 8 persones, es trasllada a una nau de 300 metres quadrats i compra la primera troqueladora automàtica.

L'any 1994, al cumplir els seus primers 10 anys, l'empresa passa a denominar-se Troquel Gràfic Sabadell S.L. i es trasllada al C/ Sant Sebastià, 220-226 de Sabadell. La plantilla passa a ser de 15 persones i la superfície de la nau de 1000 metres quadrats.

A principis del 2006, després de 22 anys de treball, progrès i creixement, Troquel Gràfic Sabadell es trasllada a la seva actual direcció, a la Ctra. Sabadell-Mollet, Km. 1,3 (B-140), ocupant una nau de 2500 metres quadrats que dóna resposta a la creixent demanda de serveis per part dels nostres clients.

Des de l'inici i fins l'actualitat, l'empresa, dirigida pel Sr. Alejandro Luque i els seus 2 fills, Andrés i Alejandro, ha aconseguit convertir-se en un referent dins el seu ram, disposant de maquinària d'última generació, tant de troquelar como de confeccionar estoigs i carpeteria.

Troquel Gràfic Sabadell compta actualment amb una plantilla de 19 persones, formant, tant a nivell professional com humà, un equip excel·lent.